Over ons

Welkom bij Watt17. Deze voormalige elektriciteitscentrale hield vroeger de mijn van Heusden-Zolder en is nu dé perfecte gangmaker voor jouw evenement. Het statige gebouw werd immers zorgvuldig gerenoveerd tot een veelzijdige, flexibele en gemakkelijk te bereiken evenementenlocatie. Het is de ideale locatie voor al je events en gelegenheden, van huwelijksfeest over een productvoorstelling tot en met een familiedag voor je medewerkers. Werp een blik op de industriële buitengevel en de prachtige raampartijen en je ziet het meteen: met de sfeer zit het alvast goed. Maar waarmee we écht het verschil maken bij Watt17, dat is onze service. Service met een grote S, maar ook met een grote M: want met het maatwerk dat we aan onze service koppelen, maken we jouw event onvergetelijk. Want ja, in een voormalige elektriciteitscentrale mag het knetteren van pure verwondering.

Unieke evenementenlocatie in Limburg

Kies je voor de intiemere sfeer van onze ondergrondse zaal en VOLT of voor de voormalige bovengrondse machinezaal met haar immense glaspartijen? Elk van deze ruimtes heeft haar eigen unieke troeven. Die troeven vormen het perfecte canvas voor de invulling van jouw evenement. Zo zijn Ondergrond en VOLT prachtige, sfeervolle industriële zalen die het robuuste van het mijnverleden aan een mooie dosis hedendaagse elegantie koppelen. Voorzien van alle audiovisuele snufjes en faciliteiten om jouw event technisch vorm te geven. Maar, dat vinden we niet meer dan normaal. Dus we gingen verder dan dat. Zo namen we een gerenommeerd bureau in de arm om buiten naar binnen te halen. Met als resultaat? Een zwevende tuin en bomen die in contrast met hun omgeving wonderlijk tot hun recht komen.

Wil je graag een groot evenement organiseren? Bovengrond is met zijn oude meterkasten en hoge plafonds een absolute eyecatcher die tot 875 gasten kan verwelkomen. Gemakkelijk in te delen volgens je noden, adembenemend bij dag én nacht. Maar hoe anders ze qua look en uitstraling ook zijn, hun veelzijdigheid hebben ze gemeen. Beide vormen een bijzondere locatie voor het organiseren van beurzen en congressen, maar ook voor teambuildingactiviteiten, grote trouwfeesten, communiefeesten, jubilea etc. De goede bereikbaarheid en ruime parkeergelegenheid krijg je er zomaar bij.

Daarnaast beschikken wij over diverse break -out zalen / kleinere vergaderzalen van 6 tot 100 personen.

Al enkele jaren op rij beschikken wij over het kwaliteitslabel van House of Weddings. Op hun webstie kan je een zorgvuldig geselecteerde A-lijst van België's meest betrouwbare en hippe huwelijksleveranciers vinden. Zij brengen je vlot van “Ja, ik wil!” naar “Happily ever after” en we zijn erkend als  FLANDERS HERITAGE VENUE.

Enkele troeven op een rij:

Ondergrond

Koper, metaal en hout zetten de toon
Zwevende tuin
Geïntegreerd audiovisueel systeem met projectie, podia, boxen en sfeervolle verlichting
Grote sectionaalpoorten voor installatie van beursstanden etc.
Capaciteit van 50 tot 430 personen

450m²

Bovengrond

Mobiel doekensysteem om zaal flexibel in te delen
8 extra break-outzalen waaronder de Wattman
Het 14 meter hoge raam als absolute eyecatcher
Capaciteit tot 875 personen


1200 m²

VOLT

Hippe (Wo)menscave look
Practig zicht op de oude mijnsite
Capaciteit tot 120 personen

350m²


Naast de 3 grote zalen in Watt17 zijn  er ook nog de Wattman, Ampère , Ohm , etc  als  polyvalente ruimten van 20 tot  110m². De mogelijkheden zijn legio.


Ieder event is een nieuw event

Uitzonderlijke verhalen vertellen. Dat is wat we écht graag doen bij Watt17. Daarom ook zien we ieder event als een nieuw event. Geen copy-paste van een vorig feest, neen, we schrijven een nieuw verhaal. Telkens opnieuw. Een verhaal dat volledig is afgestemd op jouw noden en wensen én doorweven is van onze creativiteit. Natuurlijk is een evenement plannen niet iets wat je elke dag doet – wij gelukkig wel. Daarom kun je blindelings op ons vertrouwen om alles in goede banen te leiden. Ook als je een groot evenement wilt organiseren. Waar je ook voor kiest, het is vooral belangrijk dat je zelf ook gewoon kunt genieten. Pas dan noemen wij het een geslaagd evenement!

Ondergrond , Bovengrond en VOLT zijn maar drie van onze locaties voor evenementen. Naast deze zalen kunnen we ook andere ruimtes van de site bij je event betrekken. Ideaal voor als je geen saaie beurs wil, maar een dynamisch beursfestival dat veel meer te bieden heeft dan lange rijen beursstandjes. Of waarom zou je voor de familiedag van je bedrijf niet het middenplein gebruiken?

Kom vooral zelf een kijkje nemen op onze industriële locatie, we leiden je met enthousiasme rond! Opgelet, dat kan aanstekelijk werken.


Jouw evenement bij Watt17 organiseren? Hier vind je alles wat je nodig hebt:

  • Een industriële en historische evenementenlocatie voorzien op de noden van vandaag
  • Flexibele indeling mogelijk op maat van het aantal gasten
  • Een unieke locatie met goede bereikbaarheid
  • Culinaire finesse én veel enthousiasme

Ben je op zoek naar een evenementenlocatie met pit en wil je de mogelijkheden van Watt17 graag komen verkennen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een bezoek aan een van de meest unieke evenementen locaties in Vlaanderen.


Over ons
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x