Over ons

Unieke industriële evenementlocatie 

Welkom bij Watt17. Deze voormalige elektriciteitscentrale hield vroeger de mijn van Heusden-Zolder up and running en is nu dé perfecte gangmaker voor jouw evenement. Het statige gebouw werd immers zorgvuldig gerenoveerd tot een veelzijdige, flexibele en gemakkelijk te bereiken evenementenlocatie. Het is de ideale locatie voor al je events en gelegenheden, van huwelijksfeest over een productvoorstelling tot en met een familiedag voor je medewerkers. Werp een blik op de industriële buitengevel en de prachtige raampartijen en je ziet het meteen: met de sfeer zit het alvast goed. Maar waarmee we écht het verschil maken bij Watt17, dat is onze service. Service met een grote S, maar ook met een grote M: want met het maatwerk dat we aan onze service koppelen, maken we jouw event onvergetelijk. Want ja, in een voormalige elektriciteitscentrale mag het knetteren. Van pure verwondering.

 Unieke evenementenlocatie in Limburg
Kies je voor de intiemere sfeer van onze ondergrondse zaal of voor de voormalige bovengrondse machinezaal met haar immense glaspartijen? Elk van deze ruimtes heeft haar eigen unieke troeven. En die troeven vormen het perfecte canvas voor de invulling van jouw evenement. Zo is Ondergrond een prachtige, sfeervolle industriële zaal die het robuuste van het mijnverleden aan een mooie dosis hedendaagse elegantie koppelt. Voorzien van alle audiovisuele snufjes en faciliteiten om jouw event technisch vorm te geven. Maar, dat vinden we niet meer dan normaal. Dus we gingen verder dan dat. Zo namen we een gerenommeerd bureau in de arm om buiten naar binnen te halen. Met als resultaat? Een zwevende tuin en bomen die in contrast met hun omgeving wonderlijk tot hun recht komen.

Wil je graag een groot evenement organiseren? Bovengrond is met zijn oude meterkasten en hoge plafonds een absolute eyecatcher die tot 875 gasten kan verwelkomen. Gemakkelijk in te delen volgens je noden, adembenemend bij dag én nacht. Maar hoe anders ze qua look en uitstraling ook zijn, hun veelzijdigheid hebben ze gemeen. Beide vormen een bijzondere locatie voor het organiseren van beurzen en congressen, maar ook voor teambuildingactiviteiten, grote trouwfeesten, communiefeesten, jubilea etc. De goede bereikbaarheid en ruime parkeergelegenheid krijg je er zomaar bij.


Enkele troeven op een rij:

Ondergrond         

 • Koper, metaal en hout zetten de toon
 • Zwevende tuin
 • Geïntegreerd audiovisueel systeem met projectie, podia, boxen en sfeervolle verlichting
 • Grote sectionaalpoorten voor installatie van beursstanden etc.
 • Capaciteit van 50 tot 430 personen


Bovengrond

 • Mobiel doekensysteem om zaal flexibel in te delen
 • 2 extra break-outzalen
 • Het 14 meter hoge raam als absolute eyecatcher
 • Capaciteit tot 875 personen


Ondergrond en Bovengrond zijn maar twee van onze locaties voor evenementen. Naast deze zalen kunnen we ook andere ruimtes van de site bij je event betrekken. Ideaal voor als je geen saaie beurs wil, maar een dynamisch beursfestival dat veel meer te bieden heeft dan lange rijen beursstandjes. Of waarom zou je voor de familiedag van je bedrijf niet het middenplein gebruiken?


Kom vooral zelf een kijkje nemen op onze industriële locatie, we leiden je met enthousiasme rond! Opgelet, dat kan aanstekelijk werken.


Ieder event is een nieuw event
Uitzonderlijke verhalen vertellen. Dat is wat we écht graag doen bij Watt17. Daarom ook zien we ieder event als een nieuw event. Geen copy-paste van een vorig feest, neen, we schrijven een nieuw verhaal. Telkens opnieuw. Een verhaal dat volledig is afgestemd op jouw noden en wensen én doorweven is van onze creativiteit. Natuurlijk is een evenement plannen niet iets wat je elke dag doet – wij gelukkig wel. Daarom kun je blindelings op ons vertrouwen om alles in goede banen te leiden. Ook als je een groot evenement wilt organiseren. Waar je ook voor kiest, het is vooral belangrijk dat je zelf ook gewoon kunt genieten. Pas dan noemen wij het een geslaagd evenement!


Ook voor bijzondere herdenkingsmomenten
Er wordt in Watt17 heel wat gevierd. Ook het leven. Samen met onze partner O’Revoir, expert op het vlak van afscheidsplanning, maken we daarom ruimte voor bijzondere herdenkingsmomenten. Deze bestaan vaak uit een persoonlijk herinneringsmoment, gevolgd door een receptie. Mensen die geen standaard koffietafel willen, maar liever iets anders – iets wat écht bij hen past – vinden bij Watt17 een unieke locatie voor zo’n moment. We kunnen de details zowel voor als na het overlijden bespreken en vastleggen, zodat het evenement volledig naar eigen wens wordt vormgegeven en het afscheid ook echt een persoonlijk afscheid is. Bovendien kunnen nabestaanden hierdoor de praktische beslommeringen aan een professional overlaten zodat ze zich daar alvast geen zorgen over hoeven te maken. Watt17 en O’Revoir staan graag voor je klaar.


Unieke cateringconcepten
Lekker is goed, maar niet goed genoeg. Bij Watt17 gaan we graag voor meer. Véél meer. Naast smaak, willen we ook de andere zintuigen prikkelen. Verwondering uitlokken en beleving creëren. Onze stempel drukken. En de opties daarvoor zijn talrijk. Bij Watt17 koppelen we culinaire finesse maar al te graag aan onze creativiteit. Zwevende koks, rijdende keukens, knetterende smaken op je tong. Niets is te gek, alles is bespreekbaar! Samen komen we vast tot een foodconcept waarbij jij en je gasten heerlijk kunnen genieten. En ja, neem gerust je smartphone erbij om je culinaire beleving op beeld vast te leggen. Een teken dat het goed zit!


Jouw evenement bij Watt17 organiseren? Hier vind je alles wat je nodig hebt:

 • Een industriële en historische evenementenlocatie voorzien op de noden van vandaag
 • Flexibele indeling mogelijk op maat van het aantal gasten
 • Een unieke locatie met goede bereikbaarheid
 • Culinaire finesse én veel enthousiasme


Ben je op zoek naar een evenementenlocatie met pit en wil je de mogelijkheden van Watt17 graag komen verkennen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een bezoek aan een van de meest unieke evenementen locaties in Vlaanderen.


Over ons
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x